ŠTA VI MISLITE?

"Jedan dan smo se viđali, sledeći ne": Kaja Žutić o vezi s muzičarem i novom početku nakon što je izgubila veru u ljubav

1

Katarina Žutić je proslavljena glumica, ćerka još proslavljenijih umetnika, ali ipak svoj život ne deli sa medijima.

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Glumica Katarina Žutić već deset godina uživa u zajednici sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem, a malo je poznato da se ovaj par dugo družio pre nego što su otpočeli vezu.

 

Glumica je pre ove veze bila četiri godine u braku sa Sašom Lazarevićem, a tokom period razvoda, kako sama kaže, nije bila zainteresovana za muškarce.

‒ Shvatila sam da me „muvacka“, da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja ‒ rekla je jednom za Gloriju.

 

Nemanja je otkrio da je shvatio koliko je zaljubljen onda kad je sanjao kako se drže za ruke, a pa su ga članovi benda hrabrili da načini prvi korak.

‒ Nazvao sam je i saopštio joj da bih gledao „Kosu“, u kojoj je ona igrala u „Ateljeu 212“. Napomenuo sam joj kao značajnu stvar da bih na predstavu došao sam i da bih nešto razgovarao sa njom, ako ima vremena ‒ prisetio se on.

 

Kaja je uvek pričala kako nije spremna za novo vezivanje i za brak, međutim nije ni slutila koliko strpljenja ima Nemanja.

‒ Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Bili smo zajedno na nekim javnim mestima, pre svega na koncertima, čak mislim da su nas slikali, ali malo ljudi je znalo da smo u vezi. To je u startu bio princip kako smo funkcionisali ‒ rekla je glumica. 

 

Nakon šest meseci veze počeli su da žive zajedno i od tad se ne odvajaju. Sada sve slobodno vreme provode na vikendici nadomak Beograda koja je Kajin pravi mali raj u kom se bavi i slikanjem.

 

‒ Stvarno je divno, mada moj muž kaže da sam kao neka engleska baba, samo sadim i zalivam cveće ‒ izjavila je glumica.

 

 

makonda-tracker