Saveti za vas

Zablistajte kao nikada do sada sa ovim stajlinzima: 3 kombinacije Dajane Paunović mogu vam poslužiti kao inspiracija

0

Ona je nesumnjivo jedna od najbolje stilizovanih žena sa domaće javne scene, ta vam zato neka od njenih kombinacija može poslužiti kao vodič za odevanje

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

TV lice i pevačica Dajana Paunović na svom Instagram profilu često deli svoje odevne kombinacije, te joj ispod svake pristižu pohvalni komentari. 

 

 

Nema sumnje da je ona jedna od dobro stilizovanih dama sa malih ekrana, te smo tom prilikom odabrali njena tri autfita koja vam mogu poslužiti kao inspiracija u zavisnosti od prilike koja vam predstoji, da li to bila neka slava, večera, poslovni sastanak ili izlazak u grad...

 

1. Zatvorena tamna haljina sa dugim rukavima koju kombinuje sa crnim salonkama je odlična odluka za dame koje idu na slave i večere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 2. Bela majica, farmerke i crni sako ukombinovan sa visokim potpeticama je pravi autfit za poslovni sastanak ili odlazak na posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

3. Uz malo boja dobije se zavodljiv stajling. Dajana nosi roze suknji sa belom otkopčanom košuljom, kao i neobičnim svetlucavim cipelama koje su odličan izbor za izlazak u noćni provod ili neku opušteniju varijantu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

makonda-tracker