srećna

"On je moj OSLONAC": Dajana Paunović otvoreno o velikoj ljubavi koja joj se dogodila posle razvoda od Žike Jakšića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Peki

12-08-2022 11:41h
Koji auto vozi taj partner ?

btr

12-08-2022 12:20h
dok ima sirotinje biće i onih koji se bogate na njihov račun. Kad dođe sterost zaboravi se na napumpanu mladost.

Mile

12-08-2022 16:05h
Verujem da taj "oslonac" poseduje pola grada jer bez toga vi javne sponzoruse nemate ljubavi.....

Aaa

12-08-2022 19:07h
Jao,ona i fondacija,osoba koja nije sposobna nizasta..jel toma moma

Dejan

13-08-2022 14:53h
Gurate zajedno, ili on gura sam?

Zorana

13-08-2022 21:27h
Hahaha slatko se nasmejah. Posto jeZika izbacio iz kuce, mnogo je politicara protutnjalo. Kakav partner , niko se tu nije zadrzao, hahaha al je slatka

Sanja

14-08-2022 10:03h
Kako je to lepo kad osoba posle razvoda odjednom procveta, osnuje fondaciju, postane zaštitnica ravnopravnosti, stavi naočare da izgleda pametnije…a svi je znamo kao bivšu ženu Žike Jakšića, a sve te pozicije nije zaslužila ili možda jeste na samo njoj znan način. Bar kad ste sponzoruse nemojte ovako transparentno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: