opa

Producent U VEZI sa bivšom ženom poznatog fudbalera: Otkriveno ko je MISTERIOZNA devojka Žike Jakšića (FOTO)

1

Ona se bavi ozbiljnim poslom i uspešna je žena.

foto: printscreen nikad nije kasno
foto: printscreen nikad nije kasno

Ljubavni život producenta Žike Jakšić uvek je posebno intrigirao domaću javnost. Najviše pažnje privukao je njegov brak sa Dajanom Paunović, kao i nažalost krah njihove ljubavi. 

 

Sada je njegov život ponono u žiži intereseovanja jer je u vezi sa dvadeset godina mlađom devojkom. 

Kako magazin Hello piše, misteriozna devojka Žike Jakšića se zove Tijana Mijailović i iz Kraljeva je, a kako je pomenuti medij preneo ona je bila u braku sa nekadašnjih fudbalerom Crvene Zvezde sa kojim ima sina. 

 

Na društzvenim mrežama, odnosno na Instagramu se potpisuje kao "The mother of dragon", a kako piše u opisu njenog profila ona se bavi menadžentom, ekologijom, a ujeno je i članica UNESCO-a.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Nedavno su mediji primetili i da su se njih dvoje pojavili zajedno na jednoj privatnoj proslavi, a kako je istakao Jakšićev prijatelj uz nju se Žika dosta promenio. 

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba. Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se "varnice". Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi. Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke.

 

 

makonda-tracker