da li vam se dopada?

Sofisticirano, seksepilno i pristojno: 3 crne kombinacije Dajane Paunović koje vam trebaju u ORMARU

3

Ona je jedna od onih žena sa javne scene koje su uvek besprekorno obučene. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dajana Paunović važi za jednu od vrlo uspešnih žena sa javne scene. Ona se pored muzike u poslednje vreme okrenula i političkoj karijeri. Ona je sigurno drugim ženam motivacija kako u poslovnom smislu, tako i u modnom. 

 

 

Dajana važi za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti. Često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu koje su inspiracija mnogim devojkama. 

Njene kombinacije su uvek svedene, glamurozne i pristoje. Iako se desi da ona obuče kraću haljinicu to sve na njon izgleda damski. 

 

Izdvajamo 3 njene kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za neke događaje koje imate u narednom periodu: 

 

Kratka crna rolka-haljina otvorenih leđa sa dugi rukavima je odličan komad ukoliko želita da istaknete vaše vitke noge, kao i seksepil, ali da u isto vreme ostanete pristojno odevene. Uz sve to možete dodati i crne sandale kao i manju crnu torbicu sa zlatnim detaljima koji će se savršeno uklopiti uz vaš kompletan autfit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

Duga crna maksi haljina sa kratkim rukavima je odličan izbor ukoliko posećujete neku ustanovu, jer ćete pored svedenog i pristojnog izgleda izgledati kulturno. Ako kao Dajana dodate crne cipele, vaš stajling će biti potpun i prikladan za svaku priliku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

Ona se odlučila da ovaj crni autfit sačini od tamnih dubokih pantalona koje zbog ovakvog kroja odlično ističu struk svakoj ženi. Ono šta još krasi ovaj model pantalona jeste i to da se nogavice šire i tako daju tu glamuroznu dimenziju ovom autfitu.

 

Ovakav model dosta vizuelno izdužuje noge i savršen je izbor za one žene koje žele da postignu ovo.

 

Uz pantalone odlučila je da iskombinuje i usku bluzu sa dugim rukavima, takođe u crnoj nijansi, te je i ona doprinela dosta tome da se voditeljka istakve svoju savršenu liniju.

 

Na ramena je nagrnula i crni sako sa naglašenim naramenicama i tako je ovaj komad doneo jednu posebnu notu kompletnom stajlingu.

 

Dajana je odlučila da doda i prirodnu šminku i da malo pokupi svoju svetlu kosu i tako zaokruži celu kombinaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

 

 

 

makonda-tracker