veoma su bliski

SPOJILA GA JE SA ŽENOM NJEGOVOG ŽIVOTA, UVEK JE U CENTRU PAŽNJE: Znate li ko je rođena sestra Rafela Nadala?

0

Plavokosa Izabel ogromna je podrška svom bratu, a kad se pojavi na tribinama zaseni i najveće holivudske zvezde

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izabel i Rafael Nadal rođeni su u Manakoru u Španiji. Pored njihovih roditelja Ane Marije i Sebastijana Nadala, njihovu užu porodicu čine ujak i stric Toni Nadal i Migel Anhel Nadal Homar.

 

Mlađa je od brata tri godine, a određeno vreme nakon razvoda njihovih roditelja delili su stan u potkrovlju zgrade koji je bio u porodičnom vlasništvu.
Izabel je do 2009 do 2013. živela u Barseloni gde je studirala fizičko vaspitanje na "INEFC center". Magistrirala je sportski menadžment na Univerzitetu "Pompeu Fabra".

 

Radila je u kompaniji "Duet Sports" za sportski menadžment, pa onda i za IMG gde je organizovala tri ATP u Baresloni.


Tokom 2014. i 2015. radila je u "Santander Group" kompaniji u Londonu da bi se posle 10 meseci vratila u Španiju a onda se 2015. preselila u Madrid gde je dobila posao u agenciji za komunikacije "Producciones Komodo" u kojoj je radial pet meseci.

 

Otišla je zatim u roni grad i počeo da radi u marketinškom sektoru "Rafa Nadal" akademije.


Izabel često navija za brata sa tribina, sa kojim se intenzivno druži pa i u uživa u noćnom životu.

 

Uvek je zvao da izađem sa njim i njegovim prijateljima. To je prirodno za nas iako drugima može ponekad da bude čudno. To je deo naše posebne veze  rekla je Izabel, piše Essentially sports.

 

Istakla je da je Rafael sjajan brat.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Većinu dečaka, dok odrastaju, iritiraju mlađe sestre, posebno kao tinejdžerke, ali Rafael se nikada nije ponašao na taj način prema meni — poručila je.


Nadal je veliki zaštitnik svoje sestre. Čak i kada se Izabel prehladi, on reaguje kao da je najveći problem na svetu.

 

Jednom kada je bio u Australiji, lekar mi je rekao da uradim neke testove. Nije bilo ništa ozbiljno, ali u svim porukama koje je Rafael razmenio sa mnom, samo je o tome pričao. To ga je izluđivalo, rizikovao je da ga to potpuno izbaci iz igre — ispričala je Izabel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Bel Nadal (@mariabel_nadal) on


Nadal je sa suprugom Franciskom Marijom Perelo, kojom se oženio prošle godine, upoznala upravo sestra i to pre 15 godina. Izabel i Ćiska, kako navijači zovu Nadalovu životnu partnerku, pohađale su zajedno koledž "Pureza de Maria" na Majorci. Možda nije ni slutila šta će se izroditi iz tog susreta...

 

 

makonda-tracker