(FOTO)

"RAFA ZASLUŽUJE TU PAŽNJU, A NE JA": Nadalova supruga u ležernom izdanju juče privukla MNOŠTVO POGLEDA — ali ne želi ih

1

Ko je Ćiska Pereljo, supruga Rafaela Nadala, i zbog čega se uporno kloni medija?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

32-godišnja Marija Franciska Pereljo već dugi niz godina privlači veliku pažnju medija, s obzirom na to da je osvojila srce Rafaela Nadala, ali o njoj se tako malo zna. Ona je direktor projekata u Fondaciji Rafa Nadal, a u jednom intervjuu koji je dala ranije ove godine, otkrila je da ne želi da ima naloge na društvenim mrežama, kao i da "misli da nema nijedan".

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Objasnila je i zbog čega je tako retko viđamo na fotografijama sa Rafom, koji je prilično aktivan na socijalnim mrežama:

 

"Nisam na njima, jer su te fotografije uslikane u momentu, nisu planirane, a kad su povezane sa tenisom, zabavne su. To je to. Jasno ističem da nisam poznata ličnost. Onaj koji zaslužuje pažnju jeste Rafa, a ne ja."

 

"Mi smo jedan normalan par od samog početka i izbegavamo pažnju novinara. Hoćemo da zadržimo privatan život, a zato smo organizovali i intimno venčanje".

 

Ćiska se pojavila juče na finalu turnira na kom je Rafael pobedio našeg Novaka Đokovića, a bila je obučena potpuno ležerno: nosila je džemper i farmerice, a na licu je, kao po običaju, imala minimalno šminke.

 

 

makonda-tracker