ovo niste znali

NIKAD NE BISMO NI POMISLILI! Ana Ivanović ispričala kakvi su privatno najbolji teniseri sveta i otkrila zanimljiv detalj

1

Naša sportistkinja osvrnula se na to kakve su ličnosti neki od njenih najuspešnijih kolega u istoriji tenisa

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svojevremeno najbolja teniserka na planeti Ana Ivanović reket je ostavila pre četiri godine, ali je i dalje veoma dobro upućena u dešavanja u sportu u kom se proslavila.

 

Najviše pažnje, kada je "beli sport" u pitanju privlači velika trojka u muškoj konkurenciji — Đoković, Nadal, Federer, a Ivanovićeva je iznela utiske o Špancu i Švajcarcu.

 

 

Mnogi bi pomislili na prvu loptu da su takve zvezde nadmene, ali Ana kaže da su oni, pre svega, dobre osobe, te da ima lepo mišljenje o njima.


U sportu postigneš nešto, ali se posle sporta nastavlja život, zato je veoma bitno kakva si osoba. I Rodžer i Nadal su divne osobe, ali potpuno različite — rekla je Ivanovićeva za Sport Light.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Ivanovićeva ih je sretala na turnirima i smatra da su potpuno različiti.

 

Nadal je dosta introvertan i stidljiv, ne priča puno, a Rodžer je dostojanstven, drži do sebe. Mnogo cenim obojicu zbog onog što su postigli, zajedno sa Novakom – to je zaista za knjige rekorda. Kada igraju mečeve, obožavam da gledam — dodala je ona.


Inače, Ana Ivanović je 2008. godine osvojila Rolan Garos, iste sezone kada je trofej na ovom turniru u muškoj konkurenciji podigao Nadal.

 

Ana Ivanović
foto: Profimedia

 

makonda-tracker