čak ih je i videla zajedno

Nije želela ozbiljnu vezu, pa je on izabrao Melaniju: Ovo je lepotica sa kojom je Donald Tramp bio u paralelnoj vezi

0

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp je poznat po svom turbulentom privatnom životu, a nakon smrti njegove bivše supruge Ivane, ponovo se njegova prošlost našla kao jedna od glavnih tema.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donald i Melanija Tramp su privukli pažnju od prvog dana, a njihovu vezu, pa i brak pratile su brojne afere, kontroverze i nagađanja.

 

Malo je poznato da je fatalni Tramp bio istovremeno u vezi sa Melanijom i još jednom zanosnom manekenkom, zbog koje zamalo da se otkaže venčanje. Donald je pre Melanije bio dve godine u vezi sa Karom Jang, a upravo sa njom je i nastavio romansu u vreme dok je bio sa Melanijom.

 

Pre nekoliko godina je izašla i knjiga o burnom životu Donalda Trampa nazvana Trampova Bela kuća: promena pravila igre. Tamo piše i da je Melanija jednom prilikom videla Karu kako izlazi iz stana u Trampovoj kuli, pa je nakon toga i prekinula vezu sa njim. Tog dana je trebalo njegovim avionom da otputuju na luksuzno imanje na Floridi.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Melanija je tada bila jako odlučna, pa je čak i naredila da joj se pošalju sve njene stvari sa imanja, ali je Tramp bio oduševljen njenim karakterom i nakon nedelju dana, ponovo nastavio da joj se udvara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kara Young (@thekarayoung)

Njih dvoje su se venčali 2005. godine i dobili sin Barona, a ova afera nije bila jedina. Tramp je poznat kao veliki zavodnik, pa je, između ostalog, imao i romansu sa zvezdom filmova za odrasle, Stormi Danijels.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kara Young (@thekarayoung)

Brojni naslovi su pratili brak Melanije i Donalda, ali zvanične potvrde nikada nije bilo. Ostaće upmaćena i pretpostavka da je Tramp planirao brak sa Karom Jang, ali ga je ona odbila jer nije želela ozbiljan emotivni odnos. 

 

1 / 15 Foto: Profimedia, ELSA, Getty images

 

U zavodničkoj biografiji kontroverznog bivšeg predsednika najmoćnije države nalaze se brojna imena lepotica, a među njima i Ana Nikol Smit, Gabrijela Sabatini, Karla Bruni, Kendis Bergen, Alison Đanini, Kajli Baks i Roven Bruver Lejn.

 

makonda-tracker