teška bolest

Nazivao je Trampove SRAMOTOM za ljudski rod, a ona ga je do kraja ― OBOŽAVALA: Rosano Rubikondi preminuo u 49. godini

1

Nakon teške borbe s najopakijom bolešću, preminuo je italijanski slavni model i glumac, bivši suprug Ivane TrampRosano Rubikondi (49).

foto: Profimedia,  Independent Photo Agency Srl / Alamy
foto: Profimedia, Independent Photo Agency Srl / Alamy

Italijanski model i glumac Rosano Rubikondi, ujedno i bivši suprug Ivane Tramp, preminuo je u 49. godini. Četvrti suprug Ivane Tramp preminuo je ovog petka. Njegova prijateljica, voditeljka Simova Ventura, podelila je njihovu zajedničku fotografiju, zahvalivši mu na "zajedničkom putovanju i smehu".

 

Još uvek nisu zvanično objavljeni detalji Rubikondove smrti, ali jedan italijanski medij je preneo kako je umro od kožnog melanoma, izuzetno ozbiljnog tipa karcinoma. Takođe, prenosi se kako je Rubikondi bio bolestan godinu dana.

 

Ivana Tramp je za Pipl izjavila kako je skrhana vestima. Njih dvoje su se venčali 2008. godine nakon 6 godina zabavljanja. Odnos Ivane i Rosana Rubikondija uvek je bio na ivici ljubavi i mržnje. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Njih dvoje su bili najpre 6 godina u ljubavi, pa u braku od 2008. do 2009. Nakon razvoda, odlučili su da jedno drugom daju još jednu priliku, međutim, kako je Ivana svojevremeno izjavila, rastali su se jer nisu mogli da održavaju vezu na daljinu.

 

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Pre dve godine Rubikondi je javno opleo po Ivani, usput uvredivši čitavu njenu porodicu.

 

Nikada nisam uzeo niti novčić od njihove porodice. Tim se ljudima sve vrti oko novca. Uopšte nemaju srca, oni su smeće. Govorimo o jako glupoj deci, osim Ivanke. Odvratni su, teški ološ i pre nego što progovore o meni, opraću im usta sapunom. Oni su sramota za ljudski rod — izjavio je Rubikondi.

 

Ipak, činilo se da Ivana sve oprašta Rubikondiju. Poslednji put su uslikani u julu ove godine u šetnji, a već tada se na fotografijama dalo naslutiti da Rosano nije onaj stari...

 

 

makonda-tracker