kao filmski scenario

3 ljubavi koje su obeležile život Katarine Radivojević: Jedan je posle bio u vezi sa Severinom, drugi sa Nikolinom Pišek

0

Iako se proslavila kao glumica Katarina nije imala sreće u ljubavi

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najlepših srpskih glumica, Katarina Radivojević godinama osvaja srca publike na malim ekranima. Ipak, srca muškaraca je osvajala, ali je retko uspevala  da ih zadrži kraj sebe.

 

Glumica je poznata kao neko svoju privatnost čuva daleko od medija i javnosti Ona s novinarima ne deli detalje o svom porodičnom i ljubavnom životu, ali neke od njenih ljubavi uspele su da dođu do novina.

 

 

Katarina pleni lepotom i šarmom, a mnogi se pitaju zbog čega glumica do sada nije uspela da pronađe srodnu dušu i svije porodično gnezdo.

 

Njoj su se u ljubavi dešavale stvari koje mogu da posluže kao inspiracija za pisanje filmskog scenarija. Ipak, postoje trojica muškaraca o kojima se i u javnosti govorilo, a sva trojica su na posletku svoju sreću našli pored nekih drugih žena.

 

Katarina Radivojević
foto: Mondo/Stefan Stojanović

 

Pre sedam godina pisalo se da je dečko Katarine Radivojević Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe. Ipak, ni jedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo ove spekulacije. 

 

Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali — tvrdio je neimenovani izvor blizak paru za PressSerbia pre nekoliko godina.

 

Severina i Igor, Igor Kojić, Severina Kojić, Igor i Severina Kojić
foto: ATAImages


Nakon ove veze u medijima je mogla da se pročita informacija da je Katarina bila u vezi sa pokojinim Vidojem Ristovićem, koji je kasnije oženio hrvatsku novinarku Nikolinu Pišek.

 

Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

 

Nikolina Pišek, Nikolina Ristović, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

 

Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina — rekla je Katarina tada.


Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila. 

 

Katarina Radivojević
Katarina Radivojevićfoto: Damir Dervišagić

 

- Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen — rekla je Katarina jednom prilikom za domaće medije.


Zbog velikih poslovnih obaveza ni ova veza nije opstala, a i danas Katarina mnogo radi i svoju intimu ne želi da deli ni sa kim, a naročito ne sa medijima u Srbiji. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker