(FOTO)

CRVENO izdanje i figura od MILION DOLARA: Katarina Radivojević u zavodljivoj haljini s koje se ne može SKINUTI POGLED

6

Prelepa Katarina Radivojevič očarala je publiku najnovijim zanosnim izdanjem!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Održan je četvrti po redu Valter fest, festival koji čuva sećanje na čuvenu filmsku legendu Velimira Batu Živojinovića, ali ujedno i promoviše filmove nove srpske produkcije.

 

 

Festival je završen dodelom nagrada u Centru za kulturu i turizam Mladenovac, a veliku pažnju privukla je glumica Katarina Radivojević. Ona trenutno promoviše novi film "Nečista krv ― Greh predaka", gde glumi ulogu Cone, a za ovu priliku je zablistala punim sjajem.

 

Za razliku od prethodnog pojavljivanja, kada je nosila šik belo odelo, ili onog poslednjeg u nizu, kada je stigla u cvetnoj maksi-haljini, ovog puta se odlučila za zanosnu crvenu kombinaciju.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zavodljiva crvena haljina uvek je pravi izbor, a Katarini je njena toaleta savršeno pristajala. Satenska haljina koja prati liniju tela imala je tanke bretele i završavala se u liniji članaka. Naglasila je glumičin dekolte, a ona je uz nju ukombinovala i decentnu ogrlicu. Što se tiče aksesoara, Katarina je nosila torbu koja neodoljivo podseća na one iz kolekcije modne kuće Botega Veneta, a kako je čitav stajling bio u crvenom, takva je bila i Katarinina obuća!

 

 

makonda-tracker