Elegantno i IZAZOVNO

U prvom planu — IZVAJANE NOGE: Katarina Radivojević zasenila sve ULTRAŠIK mini-haljinom za crveni tepih

3

Glumicu Katarinu Radivojević nemamo prilike da često vidimo u javnosti, a na sinoćnjem zatvaranju FEST-a prošetala je crvenim tepihom i zasenila sve prisutne. 

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Sinoć u Beogradu je svečano zatvoren 50. FEST, a ceremoniju zatvaranja je vodila glumica Katarina Radivojević, koja nam je svojim izdanjem pokazala da je vreme za nju stalo.


Glumica je za ovu priliku odabrala kratku haljinu boje kajsije, visoke štikle i crnu bundu. Spoj bunde i elegantnih letnjih štikli je smeo pokušaj, ali Katarina je to iznela sa stilom. Haljina je uska sa naborima, ističe zgodnu figuru naše glumice kojoj ova boja kajsije stoji savršeno. Kao što smo i navikli od nje, šminka je bila blaga i nenametljiva, što je bilo sasvim dovoljno za defile stila i sofisticiranosti. U prvom planu su Katarinine duge noge i njena prepoznatljiva kosa, koja je postala glumičin zaštitni znak.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Ovo je bilo jubilarno izdanje FEST-a tokom kojeg je prikazano 92 ostvarenja u više selekcija, a predsednik žirija, Miloš Biković, priznao je da je posao bio težak i izazovan zbog brojnih kvalitetnih ostvarenja koja su ove godine bila u selekciji.

 

Katarina Radivojević je iskoristila priliku i podsetila da se ove godine FEST odvijao u nezgodnim okolnostima zbog pandemije i rata u Ukrajini, ali da su organizatori želeli da pošalju poruku mira ovim filmovima.


Najviše priznanja pripalo je filmu Optužujem, a za najbolji film je proglašen Nitram.

 

 

makonda-tracker