često se o njemu pisalo u medijima

Ko je otac RASTINE NOVE DEVOJKE? Bio je u vezi sa našom poznatom glumicom, a ćerka mu je kao devojčica otišla iz Srbije

0

Iako mediji bruje o mladoj tiktokerki koja je u vezi sa pevačem Rastom zapravo retko ko zna čija je ona ćerka

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Popularni pevač Stefan Đurić Rasta obelodanio je vezu sa 12 godina mlađom devojkom, Marijom Balaban.

 

On je mladim ljudima poznata kao popularno lice sa društvene mreže Tik Tok, a retko ko zna da je njen otac naš poznati IT stručnjak Vladan Balaban.

 

Rasta
foto: Instagram/printscreen

 

Vladan je više puta bio u centru pažnje medija, a bio je u vezi i sa našom glumicom Marijom Karan.

 

Njih dvoje su se našli u centru skandala kada je prilikom jedne njihove svađe Marija izašla iz kola i krenula da ih lupa.

 

 

Takođe se u medijima pisalo da ga je glumica optužila za nasilje.

 

Ipak, sada je u centru pažnje njegova ćerka, Marija, koja je sa poznatim pevačem u vezi već nekoliko meseci, a sada su i u javnosti viđeni zajedno. 

 

Oni uživaju trenutno na hrvatskom primorju, a odabrali su Lovran, grad u podnožju planine Učka kako bi se sakrili od lokalaca i turista, pišu mediji.

 

Stefan Đurić Rasta, Stefan Đurić, Rasta
foto: Printscreen

 

— Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - non stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo — priča za Pink.rs izvor sa lica mesta i dodaje:

 

Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina — završava izvor.

 

Podsetimo, Balabanova je sa 15 godina odlučila da napusti Srbiju i da svoju karijeru i sazrevanje nastavi u Austriji, pa je tamo studira glumu.

 

 

makonda-tracker