šuška se

Ona ne krije da je BLISKA S NJIM: Rasta ponovo u vezi s poznatom devojkom?

1

Kako se spekuliše, između repera i mlade lepotice navodno postoji nešto više od prijateljstva

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Stefan Đurić Rasta, kako navode mediji, trenutno boravi u Crnoj Gori sa zgodnom crnkom Martinom Anđelković, za koju mnogi misle da mu je nova devojka. Reper se u sredu veče sa njom navodno pojavio i u jednoj budvanskoj diskoteci, gde je nastupao, pišu mediji.


Nako se navodi, Martina i Stefan su u noćni klub došli kombijem, u kom je bio ceo njegov tim.

 

S Rastom je bilo nekoliko momaka koji ga prate na svim nastupima, mlada reperka koja se predstavlja umetničkim imenom Zovi me Kali, kao i Martina. Kada su ulazili u diskoteku, Martina je bila odmah iza Raste! U bekstejdžu su se sve vreme šalili i slikali, a ona je sve fotke objavljivala na društvenim mrežama — kaže izvor koji se zatekao u tom klubu.


Izvor dodaje da je Martina bila na bini sve vreme dok je Rasta nastupao.

 


Posmatrala ga je iz prikrajka dok je đuskala uz njegove hitove, a on se često okretao ka njoj. Nisu razmenjivali nežnosti u javnosti, pa niko ne može da tvrdi da su sigurno zajedno, ali je delovalo da nečega ima među njima. Martina se ludo provela te noći, sve vreme je pila viski — priča izvor za "Informer".


Zanimljivo je da Rasta i Martina borave u istoj vili! Komšije kažu da su je videli nekoliko puta, a i ona je sama objavljivala slike i snimke iz te kuće.

 

Rasta i Martina spavaju u istoj kući, koju je on iznajmio dok je na turneji po Crnoj Gori. Ma ona ne krije da je veoma bliska sa njim, kačila je na Instagram fotke na kome se vidi kako mu sa drugaricom sprema klopu. Onda ga je snimala dok je sa drugovima bio na plaži, a objavljivala je i svoje fotke iz dvorišta vile. Baš su prisni, a vreme će pokazati da li tu ima ljubavi i hoće li opstati — kaže izvor za medije.

 

 

makonda-tracker