tajno, a javno

Više se ni ne kriju — fotografije sve govore: Stefan Đurić Rasta uživa u morskim plodovima s 12 godina mlađom devojkom

0

Želeli su da se sakriju od svih, ali nisu uspeli u tome. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Reper Stefan Đurić Rasta kako pišu domaći mediji u ljubavnoj je vezi sa 12 godina mlađom glumicom i tiktokerkom Marijom Balaban. O njihovoj ljubavi se piše otkako su novinari utvrdili podudarnosti fotografija na društvenim mrežama koje je objavljuje pomenuti par.

 

Oni uživaju trenutno na hrvatskom primorju, a odabrali su Lovran, grad u podnožju planine Učka kako bi se sakrili od lokalaca i turista, pišu mediji. 

 

— Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - non stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo — priča za Pink.rs izvor sa lica mesta i dodaje:

 

1 / 3 Foto: Printscreen

 

— Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina — završava izvor.

 

Podsetimo, Balabanova je sa 15 godina odlučila da napusti Srbiju i da svoju karijeru i sazrevanje nastavi u Austriji, pa je tamo studira glumu.

 

 

Nalazi se na "Vienna's English Theatre Academy" univerzitetu, što znači da mnogo vremena provodi u pozorištu.

 

Ona je takođe veoma popularna u na TikToku gde ima skoro 80 hiljada pratilaca. Sadržaj koji ona sinma je šaljiv, jer predstavlja ponašanje jedne balkanske mame. Kako prenose mediji dobila je i epitet jedne od najboljih influenserki.

 

 

makonda-tracker