bili su opijeni ljubavlju

Njihova ljubav je za sve bila ŠOK: Evo kako su se upoznali Severina i Igor Kojić

1

Već neko vreme regionalni mediji spekulišu da u braku hrvatske pevačice i srpskog fudbalskog menadžera ne cvetaju ruže, a godinama su oni važili za najskladniji par u svetu poznatih

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Uprkos razlici od 15 godina, Severina i Igor Kojić izgledali su zaljubljeno do ušiju, presrećno i vrlo skladno od samo početka veze, koju su krunisali brakom u novembru 2015. godine.

 

Već neko vreme ih ne viđamo zajedno, zbog čega mediji spekulišu da se njihovoj sreći bliži kraj, ali dugo su delovali kao da je njihov odnos neuništiv. Javnost je saznala za ljubav Severine i Igora kada je hrvatska pevačica u jednom intervjuu potvrdila glasine da je u vezi sa sinom pevača Dragana Kojića Kebe, a ubrzo potom su jedno drugom rekli "da".

 


Mnoge interesuje kako je počela njihova ljubavna priča, a kako je pre nekoliko godina ispričao stradni menadžer i Severinin dobar prijatelj Edvin Softić, on je glavni "krivac".


Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom — izjavio je on za hrvatske medije pre nekoliko godina.

 

1 / 7 Foto: ATAImages


Navodno je Softić, koji je u prijateljskim odnosima s mnogim srpskim i hrvatskim muzičkim zvezdama, odveo Igora na Severinin koncert u Sava centru i odveo ga u bekstejdž kako bi se upoznali. Već su se, kako su pisali hrvatski mediji, rodile prve simpatije, a ubrzo je počela ljubav o kojoj je i dalje priča.
 

 

makonda-tracker