nastavlja se drama

Ne potresa se i poručuje: "Vidimo se... NA SUDU!" Sukob Milice Pavlović i Ane Nikolić dobija epilog u sudnici

2


Situacija koja je uzdrmala estradu i u kojoj su se našle pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić dalje se ne stišava, a sad se najavljuje i tužba

foto: ATA Images, Printscreen/Instagram
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

 

Pevačica Milica Pavlović našla se nedavno u neprijatnoj situaciji kada je njena koleginica Ana Nikolić na jednom beogradskom splavu otpevala Miličin hit "Provereno" u izmenjenoj verziji, nakon čega je nastala prava mala bura na društvenim mrežama i u medijima. Ana je, naime, snimila demo verziju i ipak nije kupila pesmu, koju je potom pazarila Milica i objavila ju je na svom novom albumu "Posesivna".


Nakon medijske tišine i odbijanja da komentariše ovaj događaj, Milica tokom gostovanja u emisiji AmiG show nije krila ogorčenost.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić


Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere — rekla je pevačica.


Ona je istakla da i da je dalje sve u rukama pravosuđa.

 

Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smešno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pesmu. Demo verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit. Tad se Ana i setila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit, pa evo Ana lepo neka prepeva, neka peva moje pesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu "Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je peva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pesmu i govori da je njena pesma. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja — rekla je Milica Pavlović.


Pevačica nije precizirala da li je i definitivno tužila koleginicu ili to tek planira, a Ana Nikolić se potom oglasila na Instagramu.

 

Ona je, naime, podelila fotografiju za koju je pozirala u ležernoj pozi i sa cigaretom među prstima, uz natpis:


Vidimo se... Na sudu...

 

Ana Nikolić
foto: Instagram

 

makonda-tracker