nikad nisu pričali o svojoj ljubavi

PISALO SE DA JU JE OSTAVIO ZBOG SEVERINE: Pre pevačice Igor Kojić ljubio je jednu od najlepših Srpkinja!

0

Dok mediji pišu o navodnom krahu braka Igora i Severine Kojić, mnogi su se setili da je fudbalski menadžer nekad bio u vezi s poznatom glumicom

foto: Instagram
foto: Instagram

Dok pevačica Severina i fudbalski menadžer Igor Kojić i dalje ćute o svom odnosu, regionalni mediji tvrde da je njihovoj bračnoj sreći došao kraj.


Hrvatsku muzičku zvezdu više od godinu dana nismo videli sa suprugom, a ona se nedavno revakcinisala protiv virusa korona i uputila na Maldive, ne otkrivši da li joj neko pravi društvo.


Što se Igora tiče, o njegovom životu se ne zna mnogo, a mediji su proteklih dana pisali o njegovoj prošlosti — tačnije, o njegovoj vezi s glumicom Katarinom Radivojević. Kako se pre šest godina pisalo, Igor je imao romanse s više poznatih lepotica, a jedna od njih je navodno i jedna od najboljih i najatraktivnih među domaćim glumicom. Ni čuvena Zona Zamfirova ni Igor nikad nisu potvrdili ove spekulacije.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali — tvrdio je neimenovani izvor blizak paru za PressSerbia pre nekoliko godina.


Katarina je, kako su tvrdili mediji, bila u vezi i s Vidojem Ristovićem, koji je danas u braku s Nikolinom Pišek, ali ona ni te navode nije komentarisala budući da ne priča za medije o privatnom životu.

 


 

makonda-tracker