presrećni

Jedno drugom su otpevali NAJLEPŠE REČI: Prvi ples Ane Dabović i vaterpoliste mnogima izmamio suze

1

Košarkašica Ana Dabović udala se juče za pet godina mlađeg vaterpolistu Iliju Mustura, a na društvenim mrežama pojavili su se najemotivniji trenuci sa svadbenog veselja

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkašica srpske reprezentacije Ana Dabović (32) i vaterpolista Ilija Mustur (27) venčali su se juče u Herceg Novom.


Anina starija sestra Milica Dabović podelila je na Instagramu košarkašicinu fotografiju nastalu na devojačkoj večeri i napisala "Upravo udata", a porodica i prijatelji podelili su više fotografija i snimaka sa romantične svadbe.

 

Ana Dabović
foto: Instagram

Prema pisanju domaćih medija, par je svečani ručak organizovao u luksuznom novljanskom restoranu u kom je cena po gostu čak 240 evra, a sam lokal nalazi se na 100 metara od mora i ima svoju plažu. Tako su mladenci i njihove zvanice uživali u pogledu na more, a navodno su se služili specijaliteti mediteranske kuhinje.


Košarkašica je izgledala prelepo u bajkovitoj kreaciji balskog kroja, venčanici sastavljenoj od korseta i raskošne suknje u obliku zvona, a tu je bio i dugačak beli veo.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Kako smo već pisali, za dobro raspoloženje bio je zadužen pevač Saša Matić, koji je, između ostalog, otpevao i pesmu za romantični prvi ples Ane i Ilije. Izbor je pao na Sašinu baladu "Anđeo čuvar", a na društvenim mrežama pojavili su se snimci para kako pleše i zaljubljeno peva jedno drugom čuvene stihove.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Ana Dabović i Ilija Mustur u vezi su od 2019. godine, a zajedno žive u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove. Par se verio krajem prošle godine, a juče su zvanično postali supružnici.

 

 

makonda-tracker