spektakl

Saša Matić peva na SVADBI ANE DABOVIĆ, a onda ga čeka BURNA GODINA!

0

U decembru će Saša nastupiti u Spaladijum Areni, a za kraj koncert koji najviše ceka beogradska publika - Beogradska Arena.

foto: Promo
foto: Promo

 

Omiljena muzička zvezda Saša Matić večeras će pevati na svadbenom veselju Ane Dabović i Ilije. Saša koji važi za najtraženijeg pevača, gotovo svakog dana u narednom periodu će raditi. Njemu sledi velika turneja na kojoj će promovisati album “Dva života”.

 

Dana 21.10. Saša ima koncert u zagrebačkoj Areni, za koji dan biće prodato 20.000 karata, pa se očekuje da će organizatori otvoriti i drugi datum.

 

15. oktobar je rezervisan za Mejdan u Tuzli. U decembru će Saša nastupiti u Spaladijum Areni, a za kraj koncert koji najviše ceka beogradska publika - Beogradska Arena.

 

1 / 2 Foto: Promo

 

Matića očekuje i američko-kanadska turneja u septembru, kada se će imati koncerte u Čikagu, Njujorku, Majamiju, Klivlendu i drugim mestima. U novembru će se družiti sa publikom u Austaliji (Melburn, Sidnej, Pert, Brisbejn). Promociju novog CDa Saša Matić će imati u saradnji sa Telekomom, a ono čemu se mnogi raduju je koncert na Banjalučkom Kastelu 16.07 sa Cecom Ražnatović.

 

 

makonda-tracker