VELIČANSTVENA

Crnogorske kape, radost, a MLADA — KAO IZ BAJKE! Prve fotografije Ane Dabović u venčanici raznežiće i one najtvrđeg srca

0

Košarkašica Ana Dabović danas je rekla "da" vaterpolisti Iliji Musturu u njihovom rodnom Herceg Novom, a njena starija sestra Milica podelila je nekoliko trenutaka sa svadbe

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkašica srpske reprezentacije Ana Dabović (32) i vaterpolista Ilija Mustur (27) danas se venčali u Herceg Novom.


Anina starija sestra Milica podelila je na Instagramu košarkašicinu fotografiju nastalu na devojačkoj večeri i napisala "Upravo udata", a pre toga je podelila jedan trenutak sa svadbe.

 

Ana Dabović
foto: Instagram

Milica je otkrila kako je Ana izvedena iz porodične kuće, naočigled okupljenih svatova, koji su nosili tradicionalne crnogorske kape i naglas hvalili mladinu lepotu. 

 

1 / 4 Foto: Instagram


Anina sestra nam je dala priliku da vidimo i venčanicu, a košarkašica se očito opredelila za bajkovitu kreaciju balskog kroja. Naša sportistkinja odabrala je belu haljinu čiji gornji deo čini korset, dok se od struka širi u obliku zvona.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Tu je, naravno, i veo, a Ana je ponela na prvi pogled jednostavan i vrlo dugačak model koji pada iza kose podignute u punđu.

 

Ana Dabović i Ilija Mustur u vezi su od 2019. godine, a zajedno žive u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove. Par se verio krajem prošle godine, a Ana je jednom prilikom prekršila svoje pravilo da ne priča o privatnom životu i ispričala kako je sve počelo.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu — istakla je Ana.

 

 

 

 

makonda-tracker