duže od deceniju su zajedno

ROĐENI SU ISTOG DANA, ALI ONA JE DECENIJU STARIJA: Slavni par spojila je SUDBINA, ali ZBOG OVOGA pred oltar ne žele

0

Čuvena pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike rođeni su na isti datum, 2. feburara, s tim što je Kolumbijka starija deset godina. Ipak, na njihovu ljubav razlika u godinama nikad i nije uticala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler i pevačica upoznali su se dok je Šakira snimala spot za pesmu "Waka Waka (This time for Africa)", što je kasnije postala i himna svetskog prvenstva u fudbalu održanom u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

 

"Sve je počelo tako što sam joj poslao poruku i pitao kakva je situacija u Južnoafričkoj Republici. Znao sam da je ona već tamo, a ja sam taman dolazio. To je bilo tipično blesavo pitanje. Kasnije sam joj napisao da moramo doći do finala svetskog prvenstva kako bih je ponovo video jer sam znao da će nastupiti na zatvaranju", rekao je Pike u jednom intervjuu.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

Vezu su ozvaničili i javno kada se Pike Šakiri pridružio na bini na jednom koncertu u Španiji, a prvo dete rodila je 2013. godine.

 

Ipak, zanimljivo je da Šakira nema nameru da stane pred oltar sa Pikeom. Kako je istakla mnogo puta, Šakira kaže da Pike i ona imaju svešta im je potrebno, ali da, ako se ikada uda, on će biti njen izabranik.

 

2015. godine Šakira je rodila drugo dete. 

 

Pre godinu dana je Šakira izjavila da ju je strah braka.

 

"Ne želim da me gleda kao svoju suprugu. Radije bih da me gleda kao svoju devojku. Zvuči pomalo poput zabranjenog voća", rekla je Šakira jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker