ljubav na prvi pogled

Ko je novi dečko Gordane Uzelac? Voditeljka otkrila kako su se upoznali, ali i šta to on ima što drugi nemaju

0

Dugogodišnja novinarka nedavno je obelodanila svoju vezu sa zgodnim pilotom

foto: Instagram
foto: Instagram

Gordanu Uzelac godinama gledamo pred malim ekranima. Poznata je po britkom jeziku i smelosti da postavi pitanja koja drugim ne žele.

 

Ipak, o njenom ljubavnom životu se nije često govorilo u javnosti, ali je nedavno ona odlučila da  otrkrije neke pikanterije i svima stavi do znanja da je uplovila u vezu sa veoma šarmantnim muškarcem.

 

Gordana je za domaće medije otkrila da je u pitanju pilot kojeg je upoznala kada je jednom prilikom putovala u inostranstvo. Ona je sada po prvi put javno govorila o nekom muškarcu, što možda znači da je ovog puta ta ljubav prava.

 

 

- Ovo je prvi put da govorim o svom privatnom životu i da predstavljam svog partnera i, iskreno, imam tremu. Prvi put u svojoj karijeri. Što se uklapanja tiče, to je proces koji još uvek traje, budući da je Đorđe pilot i da dosta leti, a ja sam stalno na terenu. Još jednom se potvrđuje stara i dobro poznata činjenica – ako se nešto želi, sve je moguće. Vremena za ljubav i društveni život moramo imati jer svedenost na posao nije dovoljna za osećaj potpune ispunjenosti - rekla je ona.

 

Ona je odlučila da odgovori i na pitanja o načinu i mestu gde su se upoznali.

 

 

- Mi se šalimo i kažemo da smo se upoznali na nebu. Tačno je, išla sam na jedan put, čak sam htela to putovanje i da izbegnem jer mi se nije išlo, međutim, sudbina je htela drugačije. Inače oko sebe nikog ne vidim, ali kada sam prvi put videla Đorđa, pošto mi je poželeo dobrodošlicu kao kapetan na tom letu, bila je to ljubav na prvi pogled, zaista. Evo, dok vam ovo govorim, Đorđe klima glavom i potvrđuje. Bila je to obostrana zaljubljenost u trenutku. Znam da je ljubav kompleksna emocija, osećanje prepuno različitih nijansi koje zahteva temeljno poznavanje druge osobe, ali oboje verujemo da idemo ka tome. Što se više upoznajemo, veza među nama postaje čvršća - dodaje Gordana. 

 

Njihova ljubav se prosto desila, a evo šta ona kaže, čime ju je osvojio lepi pilot.

 

 

- Osvojili smo jedno drugo pogledom i osmehom. I ne prestajemo da osvajamo jedno drugo. Đorđe kaže da sam ga osvojila svojim stavom, ljupkošću i energijom. Drago mi je što sam srela muškarca koji nije površan u pristupu ženama, mnogi u tome ostaju večiti dečaci. Osvajanje je, u nekom mom prevodu i razumevanju u ovom kontekstu, raspolaganje energijom da iznenadite partnera, elan, lakoća da u trenutku i bez mnogo mozganja promenite plan jer ste zajedno došli na neku sjajnu ideju. Suprotnost umoru i bezvoljnosti. Odsustvo straha da otkrivate svoj karakter osobi do koje vam je stalo. Nemate straha da ćete je razočarati - kaže Gordana, piše Story.

 

Bilo kako bilo, Gordana ne skida osmeh sa lica, a kada su zajedno ljubav se vidi u svakom njihovom pogledu.

 

Ostaje nam samo da vidimo da li će zaljubljenost prerasti u pravu ljubav, a onda nas možda obraduju i nekim lepim svadbenim veseljem. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker