ODUŠEVILE

Najlepše žene srpske informative: Na malim ekranima čelične dame, a na crvenom tepihu glamurozne dive (FOTO)

0
Na sinoćnoj zabavi povom 11. rođendana magazina Story crvenim tepihom prošetala su i mnoga poznata TV lica, a posebno su se izdvojile voditeljke informativnih progama koje su apsolutno zablistale.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Među brojnim zvezdama koje su sinoć bile u hotelu Metropol veliku pažnju privukla su i prepoznatljiva TV lica.

 

10 poznatih dama koje su stilom privukle najviše pažnje na žurki godine (FOTO, ANKETA)

 

Osim osmeha i dobrog raspoloženja, Minja Miletić, Olivera Kovačević, Danijela Šegan, Gordana Uzelac i Tanja Rađenović sve prisutne oduševile su i sjajnim odevnim kombinacijama koje su odabrale za ovu priliku.

 

foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Iako ih na malim ekranima svakodnevno gledamo sa ozbiljnim izrazima na licu, one su pokazale da kada se kamere ugase umeju i te kako dobro da se zabavljaju, baš kao što je to bilo na našem rođendanu. 

 

foto: Marko Poplašen

 

foto: Marko Poplašen

Svojom pojavom na Story party-ju su nadmašili Holivud: Ovi parovi su blistali na crvenom tepihu sjajnije nego svetske zvezde (FOTO)

 

Podestimo, Story Celebrities Only Party, glamurozna žurka kojom je magazin Story proslavio 11. rođendan, zabava je o kojoj će se sasvim sigurno pričati sve do naredne godine. 

 

Crvenim tepihom prošetalo je više od 350 zvanica sa kojima naš magazin ima sjajnu saradnju dugi niz godina i koje tradicionalno svojim prisustvom uveličavaju našu proslavu.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker