Fashion editorial

Modne zapovesti Gordane Uzelac i Draga Jovanovića: Elegancija kao večni klasik

1
Voditeljski duo televizije Pink otkriva kako izgleda njihov stil kada se ugase reflektori, koliko pažnje posvećuju modnim trendovima i na koje modne fetiše troše najviše novca
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

5 MODNIH ZAPOVESTI GORDANE UZELAC

 

Mala crna haljina, koja prkosi vremenu i trendovima, nezaobilazna je u svakom ormanu. Doduše, nemam samo jednu nego su sve moje haljine u toj boji. Dodala bih još i farmerke i obične pamučne bele i crne majice kao moj must have. Kada je reč o obući, neizostavne su japanke, crne salonke i patike. Postoji izreka: Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari, i njom se vodim. Kada kupujem, važno je da su materijali prirodni i da mi to dobro stoji. Kao i svaka devojka, najviše novca trošim na cipele i torbe, i tu za mene nema kompromisa.

 

foto: Andreja Damnjanović

Od modnih dodataka volim da nosim sat i prsten. Ako slučajno zaboravim da ih stavim, osećam se kao da sam gola. Primetila sam u poslednje vreme kako na ruci moram da imam crnu gumicu za kosu, nemam objašnjenje zašto, ali postala je moj modni detalj. Ne robujem pravilima, već uvek imam na umu da garderobu nosim ja, a ne ona mene, kao i da trendove prilagođavamo sebi. Nosim samo ono što mi dobro stoji.

 

Divlji seksepil: 10 modnih zapovesti Milice Pavlović

 

foto: Andreja Damnjanović

5 MODNIH ZAPOVESTI DRAGA JOVANOVIĆA

 

Trend je pogodan za neupućene i one koji još uvek nisu pronašli sebe. Kada znate ko ste, ne robujete trendovima i ne pratite ih slepo. Vi nosite garderobu, a ne ona vas. Ni po koju cenu neću obući ono u čemu se ne osećam dobro, ma koliko dobro to izgledalo. Koliko god da ste svoji, nekada vam prilika nalaže da nosite ono što nije deo vaše svakodnevice, kao što su u mom slučaju odelo i kravata.

 

Individualnost kao inspiracija: 10 modnih zapovesti Maje Manojlović

 

foto: Andreja Damnjanović

Sa sportskom elegancijom nikada nećete pogrešiti. Ako uporedim sa onim što nosim u Dnevniku, moj privatni stil razlikuje se u potpunosti. Jutarnji program dozvoljavao mi je da nosim istu garderobu kao kad nisam na poslu. Od modnih dodataka volim satove, ali kada pogledam u svoj cipelarnik, dolazim do zaključka da su mi patike modni fetiš. Po mom mišljenju, stil je način da kažete ko ste, a da ne morate ni da progovorite.

 

Milica Dabović: I na sportskom terenu važe modna pravila

 

foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker