POČELO JE BAJKOVITO

Imala je samo 17 godina, a on je bio OŽENJEN: Ljubavna priča Miše Kovača i Miss Jugoslavije obeležena je TRAGEDIJOM

0

Mišo Kovač je poznati pevač, a njegova ljubavna priča je isprepletana srećom, bolom i tugom.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Nedavno je pažnju privukla vest da je na koncertu Miše Kovača bila i njegova bivša supruga Anita Baturina.

 

Malo je poznato da je Miši to bio drugi brak, a Anita je bila tadašnja Miss teen Jugoslavije i imala je samo 17 godina kada su se upoznali. Njihova ljubavna priča je od početka bila osuđena na propast, mada je isprva sve ličilo na bajku.

 

U momentu kada su se upoznali i otpočeli vezu, Mišo je tada imao 30 godina i bio je oženjen, pa je to bio još jedan argument protiv njihove ljubavne priče i dodatn objašnjenje zašto se to nazivalo afera.

 

Anitu je čekala blistava karijera, pozirala je na naslovnicama, nudili su joj filmske uloge, a ona je rešila da sve napusti zbog Miše. Uprkos protivljenju roditelja, ona je ostala sa njim iako je bio još neko vreme oženjen. Prijatelji su svedočili da Anita imala veliki uticaj na Mišu, te da je zbog nje želeo da postane biznismen, ali mu je i pomnašanje bilo znatno drugačije.

Nakon dve godine, ovaj par se ipak venčao i iz njihove ljubavi se rodio sin Edi, a zatim i ćerka Ivana. Živeli su u Zagrebu u luksuznom stanu na Gornjem gradu, proputovali skoro ceo svet. Medije su hranili sa pričama o "srećnoj porodici", iako često nije bilo tako.

 

Ono što je uništilo porodičnu idilu i dovelo do raspada jeste pogibija njihovog 17godišnjeg sina Edija koji je nastradao u ratu. Mišo Kovač je tada upao u depresiju i pio lekove za smirenje.

- Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne verujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: “Eto, dogodilo se.” Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi" - govorila je Anita o njihovom krahu.

Podaci govore da Edi nije umro od prostrelne rane u glavi, već od sepse, bio je sedam dana u komi i umro u velikim bolovima. Anita je isticala da je sigurna kako se njihov sin nije ubio i da ih kao roditelje boli što je baš njihov sin bio deo igre.

 

- I ja sam mesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvestila i rekla sebi da tako više ne sme da ide - rekla je svojevremeno Anita.

 

Javnost je ostala šokirana iznenadnim Mišinim odlaskom iz zajedničkog stana i početkom novog života sa 30 godina mlađom astrološkinjom Silvijom Conte-Calvi Marković. Oni su bili u vezi sve do 1998, živeli su u Španiji, u Malagi, a nakon Mišinog povratka u Hrvatsku, njihova veza se raspala.

 

 

makonda-tracker