FOTO

I posle DVE DECENIJE retko ko je video njihove ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE: Evo kako izgleda SLAVNI suprug Branke Katić

0

Branka Katić i Džulijan Farino imaju dva sina, zajedno su dugi niz godina, ali kako on ne voli da se eksponira, retko ko zna kako reditelj zapravo izgleda!

foto: Nikola Anđić
foto: Nikola Anđić

Gotovo čitave dve decenije braka glumice Branke Katić i producenta i reditelja Džulijana Farina teško je naći neku njihovu zajedničku fotografiju. Iako su oboje javne ličnosti, Džulijan nikada nije hteo da se eksponira javno, pa su tako njihovi zajednički momenti u javnosti prava retkost. 

 

Njih dvoje dobili su dva sina, a nazvali su ih Lui i Džo

 

 Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu. Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive ― ispričala je nedavno Branka.

 

1 / 10 Foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Branka je jednom prilikom ptkrila kako se njen suprug često šali da je "uz jednu Srpkinju dobio tri Srbina".

 

Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta ― ispričala je uz osmeh glumica.

 

Branka je svojevremeno govorila o tome kako ga je upoznala i kako se zaljubila u njega.

 

Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda ― priznala je ona, pa dodala:

 

Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim ― snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

 

 

makonda-tracker