ŠTA VI MISLITE?

Emina Jahović objavila EMOTIVNU PORUKU uoči venčanja bivšeg muža: Komentari se nižu, a svi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)

0

Poznati pevač je pre nekoliko dana ponovo stao na ludi kamen i zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici u Rimu

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivši muž naše pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal priredio je romantično slavlje pre nekoliko dana u glavnom gradu Italije.

 

Njegova nova devojka, Melis Sutšurup, koja je od njega mlađa dve decenije, zrači neverovatnom lepotom.

 

 

Intimno venčanje održano je u turskoj ambasadi u Rimu, a gala slavlje za porodicu i prijatelje će trajati čak dva dana u letovalištu Marmaris od 10. do 12. juna kako je i najavljivao Mustafa.

 

Par će 10. juna organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s ručkom narednog dana.

 

 

Mlada je odlučila da obuče prelepu elegantnu kratku venčanicu, a mnogi su je uporedili sa Mustafinu bivšom ženom, Eminom Jahović. Melis je zaista lepa devojka, ali i Emina za njom ne zaostaje. 

 

Baš uoči Mustafinog venčanja Emina je na svom Instagram profilu postavila nekoliko fotografija uz opis koji je u medijima izazvao lavinu komentara i pitanja na koga se ova poruka odnosila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Pevačica je u opis stavila:

 

Pričala sam zvezdama o tebi...

 

Ovu rečenicu neki su protumačili kao poruku upućenu bivšem suprugu, dok su drugi nagađali da je ovo ipak upućeno nekom novom muškarcu koji se pojavio u njenom životu. 

 

Ostaje samo da vidimo da li će naša pevačica zaploviti u neku novu romansu ili je ipak ovo njen način da se oprosti od stare ljubavi. 

 

 

makonda-tracker