slavlje

I za venčanje sa Eminom Jahović dao je BOGATSTVO: Ženi se Mustafa Sandal, a sada izdvojio 200 hiljda evra

0

Pevač će se po drugi put venčati i za tu proslavu izdvojiće mnogo novca, ali venčanje i sa prvom suprugom bilo je glamurozno. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal za mesec dana izgovoriće sudbonosno "da" svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlada izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će, prema pisanju turskih medija, izdvojiti oko 200 hiljada evra.

 

 

Mustafi je ovo drugi brak, a proslavu je pravio i kada se ženio prvom suprugom, Eminom. Pevački par se venčao 2008. godine u Istanbulu, u prisustvu četrdesetak zvanica. Proslavu su organizovali u jednom istanbulskom hotelu, odakle se pruža čaroban pogled na Bosfor.

 

Da je Mustafa oduvek bio galantan, govori i to što je Emini za venčanje poklonio burmu od platine, dok je za veridbu dobila "Tiffany" prsten sa ogromnim dijamantom. Pevačica je tada nosila venčanicu jednog svetski poznatog dizajnera.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Iako je bilo mnogo manje gostiju na venčanju, nego što će imati na drugoj svadbi, turski mediji su pisali da je i tada Mustafa dao pravo bogatstvo za proslavu. S obzirom na to da je u pitanju hotel u centru Istanbula, samo za smeštaj je dao cenu jednog stana u ovom gradu.

 

Podsetimo, Mustafa i Emina su se razveli 2018. godine, posle deset godina braka. Pevačica je nedavno rekla kako joj je razvod teško pao.

 

— Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam — rekla je Emina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Inače, kako je Kurir pisao, na Mustafinoj drugoj svadbi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati "Grčko veče" u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

 

Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period, a ukupno je za venčanje dao 200 hiljada evra.

 

 

makonda-tracker