EMOTIVNA ISPOVEST

"Proživljavajući bol, jačamo": Emina Jahović pričom O DETINJSTVU u Novom Pazaru RASPLAKALA sve u turskoj emisiji

0

Pevačica Emina Jahović gostovala je u jednoj turskoj emisiji, a svojim rečima rasplakala je sve prisutne.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović je odrastala u Novom Pazaru, kao najmlađe dete Nusreta i Senije Jahović, lekara specijalista. Ona je bila gost jedne emisije u Turskoj, a njena emotivna ispovest je rasplakala goste u studiju.


Pevačica se prisetila trenutka kada je izgubila oca sa samo 18 godina.

 

- Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina.


Emina ističe da joj je uvek falila porodica i patila je zbog toga što nisu svi na okupu.


- Ja celi svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, nikad - rekla je pevačica.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ono što je rasplakalo sve u studiju jeste kada je Emina počela da priča o svom detinjstvu.


- Dakle na na primer uopšte nisam preživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život...
 

Podsetimo, Emina Jahović već neko vreme živi u Istanbulu sa sinovima Jamanom i Javuzom, a često ističe koliko je vezana za majku. 

 

 

makonda-tracker