VOLE SE KAO PRVOG DANA

Za neke od njih niste ni znali da su SUPRUŽNICI : Ovo su 4 NAJZALJUBLJENIJA PARA na domaćoj GLUMAČKOJ SCENI (FOTO)

0

Od kada su se pronašli ovi parovi uživaju u pravoj ljubavi. Njima na put nisu stali ni popularnost ni slava, već su učinili da postanu još jači i da se još više vole.

Dragan Jovanović i Branka Pujić

 

Sveto mesto, jedan od najkontroverznijih filmova u srpskoj kinematografiji, predstavio nam je te 1990. godine dvoje mladih glumaca i njihov beskrajni talenat. Međutim, ono što mnogi tada nisu znali jeste da su Dragan Jovanović i Branka Pujić do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

To se nije promenilo ni do danas, kada par iza sebe ima brak dug više decenija. Jedan od razloga je skladan porodični život, koji im još veselijim čini ćerka Anđela, koja je i sama pošla stopama svojih roditelja.

 

- Dragan je veoma šarmantan, romantičan i harizmatičan. Ima osobine viteza, ume da bude i opasan i nežan, i time me je zauvek osvojio - priznala je Branka jednom prilikom.

 

Milica Mihajlović i Voja Brajović

 

Ćerka čuvenog pisca Dragoslava Mihalovića i jedna od naših najtalentovanijih glumica godinama je u srećnom braku s kolegom Vojom Brajovićem. Njihova ljubav je toliko jaka, a odnos toliko stabilan da razlika u godinama ne predstavlja problem, a kruna njihove bračne sreće je sin Relja.

Par se upoznao na snimanju filma Urnebesna tragedija, a zanimljivo je da je Brajović igrao u predstavi Kad su cvetale tikve, komadu zasnovanom na romanu Miličnog oca, mnogo godina pre nego što su se upoznali.

 

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

 

- Ljubav podrazumeva emotivnu stabilnost i veoma mi je važna jer bez nje ništa nema smisla. Najvažnija komponenta našeg odnosa jeste to da se oslanjamo jedno na drugo, da se razumemo i nikada nam nije dosadno. Nas dvoje imamo vrlo živ odnos, a pošto je ljubav tajna, ne bih umela to da vam objasnim do kraja - izjavila je jednom prilikom Milica.

 

 

makonda-tracker