KAKO DANAS IZGLEDA?

Igrala je MALU ZONE, udala se za 23 GODINE STARIJEG KOLEGU: Ljubavna priča poznate glumice RUŠI SVE TABUE

1

Zapamtili smo je kao preslatku devojčicu koja je igrala malu Zone u filmu "Zona Zamfirova"

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Glumica Jana Milosavljević, ćerka našeg pevača Nenada Milosavljevića poznatog kao Neša iz grupe Galija, prvi put je pred filmsku kameru stala kada je imala 12 godina. Njena mala uloga donela joj je popularnost i pomogla joj da počne da se bavi glumom.

 

U žiži javnosti Jana se našla zbog kontroverzne uloge u filmu "Afterparti", u kojem je glumila promoterku jednog popularnog splava. Ona je u filmu bila zaljubljena u druga zbog kojeg je pristajala na sve.

 

 

Takođe, jedna uloga koja je obeležila njenu karijeru bila je i uloga Irene, asistentkinje Dubravke Mijatović u seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu". Ono što je zanimljivo jeste i to da u istoj seriji igra i ćerka Radeta Šerbedžije Lucija, koja je bila udata za Janinog sadašnjeg supruga, Filipa Gajića.

 

Jana Milosavljević je takođe igrala i u "Zlatnim danima" reditelja Marka Sopića i scenariste Gordana Mihića i Marijane Čulić Vićentić.

 

 

Ipak, njena prva i možda najvažnija uloga bila je uloga male Zone iz 2002. godine u filmu Zdravka Šotre. Tom ulogom još kao mala privukla je pažnju javnosti koja je jedva čekala da je ponovo ugleda na filmskom platnu.

 

Jana je rođena u Nišu, 1990. godine, a odrasla je na Dorćolu. Danas je prelepa mlada žena koja je posvećena porodici i radu u pozorištu.

 

 

Ono što je javnosti veoma zanimljivo jeste i to da se Jana udala za svog kolegu, reditelja i scenaristu, Filipa Gajića. Iako je on od nje stariji čak 23 godine oni su uspeli da uprkos godinama sačuvaju svoju ljubav i iz nje dobiju sina Joakima.

 

Iz prethodnih brakova on već ima troje dece, pa je ovo njegovo četvrto dete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima ćerku Nataliju, a iz drugog ima Sergeja i Anastasiju.

 

Njegova druga žena je bila ćerka čuvenog Radeta Šerbedžije, Lucija Šerbedžija.

 

 

makonda-tracker