iskreno

"ZALJUBLJENA SAM, srećna i zadovoljna!" Anastasija Ražnatović prvi put o ljubavi s Nemanjom Gudeljom

2

Popularna pevačica priznala je da joj u ljubavi cvetaju ruže otkako je u vezi s poznatim fudbalerom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović raskinula je u februaru petogodišnju vezu s biznismenom Đorđem Kuljićem, nedugo nakon što su započeli zajednički život.


Ipak, nova ljubav pojavila se brže nego što je ona slutila — u pitanju fudbaler Sevilje i srpske reprezentacije Nemanja Gudelj, s kojim je Anastasija već neko vreme u vezi.

 

Proteklih dana, imali smo priliku da vidimo kako je pevačica uživala u Španiji, tokom posete svom dragom, a sada je ponovo u Beogradu i ne krije koliko je srećna.

 

1 / 5 Foto: Ana Paunković


Možete videti po meni i mom osmehu, isijavam energijom. Sve je kako treba, srećna sam, zadovoljna i zaljubljena. Sve je sjajno — priznala je Anastasija za Blic.


Ona je, inače, nedavno počela da nastupa, a sada kuje planove o novim angažmanima. Kako ističe, u ovom trenutku njen rodni grad nije u planu za nastupe.

 

Tek ću da se pripremam za Novi Sad, ali prilično sam spremna. Prezadovoljna sam prvim nastupom, ali drugi je bio mnogo bolji jer sam se opustila. Najbolja drugarica je bila sa mnom, samim tim mi je bilo lakše. Trenutno nemam u planu da pevam u Beogradu, ali neću ništa da pričam, videćemo — rekla je Anastasija.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Inače, pevačicina majka i folk zvezda Svetlana Ražnatović ne krije da bi volela da snimi duet sa ćerkom, ali ni da ju je Anastasija odbila.


Odavno sam htela duet. Ona mi je "udarila korpu", rekla je da nije još vreme za to — istakla je Ceca.
 

 

makonda-tracker