uhvaćeni!

Anastasija je ODLIČNO poznaje: Prva zajednička fotografija Đorđa Kuljića i njegove nove devojke

3

Donedavni dečko Anastasije Ražnatović ponovo je srećno zaljubljen, javljaju domaći mediji

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kako javljaju domaći mediji, mladi biznismen Đorđe Kuljić odnedavno ima novu devojku.


Mladić s kojim je Anastasija Ražnatović bila pet godina i čak započela zajednički život u luksuznom penthausu na Dorćolu, navodno je u vezi s Milom Radojević, sestrom Nikolije Radojević, jedne od bliskih Anastasijinih drugarica.

 

Kako piše Story, Đorđe i Mila su se zbližili tokom odmor au Dubaiju, gde su slučajno boravili istovremeno i navodno su u vezi već mesec dana.


Par je potom uslikan zajedno na tribinama tokom nedavno održanog teniskog turnira Serbia Open u Beogradu, nijedno od njih dvoje nije komentarisalo navode da su u vezi.

 

Đorđe Kuljić, Mila Radojević
foto: ATA Images

Anastasijin bivši živeo je dugo u Njujorku, gde je započeo biznis s kamionima, a mediji tvrde da mu toliko dobro ide da je vrlo mlad postao milioner, o čemu ni pevačica ni on nisu želeli da pričaju javno.


Budući da su dugo bili zajedno i da su maltene živeli zajedno i pre nego što su pazarili luksuzni stan u Beogradu, bilo je očekivano da će par reći sudbonosno "da", a Anastasija je instistirala da još nije vreme za to.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Svi me to pitaju i mnogo su naporni. Nema tu pravila, svako je individua za sebe. Veljko je odlučio da to bude sada, ja se još nisam odlučila na taj korak i mislim da to dođe nekako samo od sebe. Ništa ne treba siliti. Smatram da je sad momenat kada treba da radim na svojoj karijeri, a deca će svakako doći — rekla je.


Iako se pričalo o tome kako je Đorđe bio veliki zavodnik pre nego što je upoznao Anastasiju, ona je isticala da nema razloga da bude ljubomorna.


Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene — rekla je ona jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker