iskreno

Neke stvari su za nju NEOPROSTIVE: Ceca otkrila zbog čega ne priča sa sestrom Lidijom Ocokoljić

5

Svetlana Ražnatović godinama je nerazdvojna od rođene sestre Lidije, a sada je otkrila da nije uvek sve tako idilično

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Folk pevačica Svetlana Ražnatović Ceca od početka karijere najveću podršku ima u sestri Lidiji Ocokoljić, koja joj je najbolji prijatelj i najvernija saradnica.


Ceca je više puta pričala o divnom odnosu koji ima sa sestrom, s kojom je dugo živela pod istim krovom, a sada je otkrila da ne voli i da gubi i da na sestru ume da se naljuti zbog društvenih igara.

 

Ja se i dan-danas ljutim kad izgubim u bilo kakvim igricama! Ne volim da gubim, uvek kad su te neke igrice u pitanju, baš smo recimo prošlog leta igrali "Ne ljuti se čoveče", Anastasija, moja sestra Lidija, zet i ja, sedimo na terasi, naravno, ja nikako da dobijem "šesticu" i naljutim se na sve njih i neću da pričam s njima, ne igram se više... — rekla je Ceca kroz smeh za "Premijeru".


Ona je priznala da je od detinjstva bila temperatamentna u ovoj vrsti igara, ali da ume da čestita kada doživi poraz.

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić


Ne vredi, džaba, a u detinjstvu uvek sam bila borac, nisam volela da gubim, ali sam uvek znala da čestitam. Treba znati ostati i veliki u porazu. Ni Anastasija ni Veljko ne vole da gube, uvek se poubijaju, to je strašno — ispričala je pevačica.


Ona se povodom aktuelnih praznika prisetila detinjstva u Žitorađi i dragocenih porodičnih trenutaka.


Najlepša moguća sećanja, uvek su za te praznike bili glavni akteri baba i deda. Oni bi uvek organizovali da deci bude što zabavnije i interesantnije, i to me uvek vrati u detinjstvo na najlepši mogući način, zaista. Na moje rodno mesto, na odrastanje... — podelila je Ceca.


Ona s ponosom ističe da je bila srećna i bezbrižna kao dete.


Sve što mogu da kažem za moje detinjstvo jeste da je to bilo jedno zdravo, srećno, veselo i bezbrižno detinjstvo. Doživela sam staru Jugoslaviju, sećam je se, zaista jedno bezbrižno detinjstvo — prisetila se.
 

 

makonda-tracker