uvek presrećni

Zaljubio se pre prvog susreta, raskinuli na godinu dana: Ljubavna priča Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nije tipična

0

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od naskladnijih parova naše javne scene, a malo ko zna da se Jelena u glumčevo srce ušunjala i pre nego što su se upoznali

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio mnogo ranije.


Naime, još i pre nego što ju je upoznao, glumac je dobro upamtio trenutak kada ju je prvi put video: gledajući na televiziji njen nastup.


Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Ivan, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom "Jutro".

 

Tri godine posle tog trenutka, Ivan i Jelena su se upoznali i ludo zavoleli, a dugo su pokušavali da sakriju svoju vezu od radoznalih medija.


Ipak, tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, Ivan i Jelena su viđeni zajedno i ceo Balkan čuo je da su jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji i lepotica čarobnog glasa zaljubljeni jedno u drugo.


Nakon godinu dana, međutim, pisalo se da je par raskinuo, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ove navode. Na neki način, to je potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

 

1 / 9 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam – bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.


Godinu dana kasnije, međutim, Ivan i Jelena su se pomirili, a 21. juna u Londonu, kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili vezu, glumac i pevačica su se verili! Kako je glumac jednom priliom otkrio, za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

 

Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač – prisetio se Ivan.


Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta!

 

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Već sledeće godine, na svet je stigla njihova ćerkica Nina, a par je, i pored brojnih poslovnih obaveza i Ivanovog rada u Rusiji, ostao veoma posvećen porodici i zaljubljen do ušiju.


Ne kriju da bi voleli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja, a pre nekoliko meseci spekulisalo se da će par to pokušati uz pomoć procesa vantelesne oplodnje, što su demantovali.


Mi još uvek imamo živu nadu da ćemo prirodnim putem dobiti još dece. Ali svakako razumemo i podržavamo sve ljude koji su prinuđeni da potomstvo dobiju veštačkom oplodnjom — istakli su na Instagramu.


Ivan i Jelena nadaju se da će im budućnost doneti ispunjenje još jedne želje: da se presele na selo.

 

ivan bosiljčić, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

To je fenomenalna ideja, iako je to više na nivou planova i razgovora. Ništa konkretno od toga nije realizovano još uvek. To je divno da se o tome piše i priča, pogotovo ako pitate Ivana, on bi se preselio na selo i pokrenuo neku proizvodnju organskih dobara. Međutim, to je trenutno neizvodljivo i zbog Nine i zbog naših poslova, ali možda nekad u budućnosti nešto promenimo — rekla je Jelena nedavno. — Inače, ja sam odrasla uz prirodu, u kući gde smo imali baštu, voćnjak, tako da mi to nije strano. U budućnosti kad Nina poraste i ode svojim putem, možda se mi preorijentišemo na poljoprivredu.


Bilo kako bilo, jedno je sigurno — uz toliku ljubav, uvek ćemo ih viđati nasmejane.

 

 

makonda-tracker