mamin stil joj se dopada

Nina već pozajmljuje mamine štikle: Jelena Tomašević otkrila simpatične detalje iz porodične svakodnevice

0

Popularna pevačica je ponosna mama jedne devojčice, koja je oduševljena majčinim stilom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pop pevačica Jelena Tomašević spada u najlepše dame naše javne scene, a ona je poznata po tome što je uvek besprekorno odevena.


Njen stil karakterišu klasični krojevi i vanvremenski komadi, a ona ističe nije žena koja pati od toga da sve bude u skladu najnovijim trendom.

 

Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđujem svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam i te kako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizjenera — istakla je Jelena za Blic.


Pevačica, koja s glumcem Ivanom Bosiljčićem ima desetogodišnju ćerku Ninu, otkrila je i da se njenoj mezimici dopada njen stil. Zato Nina već "pozajmljuje" maminu obuću, a unapred je "rezervisala" neke komade nakita.

 

1 / 12 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle, i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: "Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit, ove minđuše mi čuvaj", već je rezervisala moje stvari — rekla je Jelena.


Pevačica je otkrila da i njenu ćerku privlači muzika, kao i da je vrlo nadarena, zbog čega se ona nada da će jednom Nina pokazati svoj talenat.


Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram — ispričala je Jelena.

 

 

makonda-tracker