pre više od decenije...

Bili su ZALJUBLJENI DO UŠIJU, zna se zašto su raskinuli: Sećate li se ljubavi Dragane Mićalović i misterioznog Đokovića?

2

Pre jedanaest godina, lepa glumica Dragana Mićalović bila je u vezi s mlađim bratom Novaka Đokovića

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović spada u poznate ličnosti koje ne eksponiraju svoj privatni život i emotivne partnere, a isto važi i za braću Đoković, pa tokom Draganine veze s mlađim bratom najboljeg teniser na svetu nije bilo poznato mnogo detalja.


U to vreme Dragana je imala 21 godinu, a Marko Đoković 19, a oni su bili nerazdvojni i vrlo skladan par. Predstavnici medija nisu često imali priliku da ih vide zajedno, ali svaki put bi se držali za ruke ili bili zagrljeni i zaljubljeno se osmehivali.

 

Ipak, ova ljubav je bila kratkog daha — potrajala je tek nekoliko meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)


Kako su mediji tada pisali, Marko je pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, zbog čega je često putovao širom planete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Dragana je, s druge strane, zbog prirode svog posla bila vezana za Srbiju i, posebno, Beograd, jer je bila na početku uspešne karijere.

 

1 / 12 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Zato se par rastao u julu 2011. godine, a glumica je ubrzo potvrdila da više nije u vezi sa Đokovićem.


Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima — izjavila je Dragana posle raskida.

 

 

makonda-tracker