počelo je trnovito

ČIM SU SE ZALJUBILI, SAZNALI SU DA ON ČEKA DETE S DRUGOM: Znate li kako je počela ljubavna priča Žizel i Toma Brejdija?

1

Jedan od najsrećnijih brakova u svetu slavnih svakako imaju donedavno najplaćenija manekenka planete i živa legenda NFL-a

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brazilska manekenka i jedna od najvećih zvezda u istoriji modelinga Žizel Bundšen uskoro će proslaviti 12. godišnjicu braka s američkim sportistom Tomom Brejdijem.


Par važi za jedan od najskladnijih među poznatima, a zajedno imaju dvoje dece ― Vivijen Lejk Brejdi i Bendžamina Brejdija. Malo je poznato, međutim, da je igrač američkog fudbala i otac Džona Edvarda Mojnahana, kojeg je dobio s devojkom s kojom se viđao pre Žizel.


Kratko pre nego što je upoznao manekenku, Brejdi je, naime, bio u vezi s glumicom Bridžet Mojnahan.

 

 

Nakon raskida, prijatelji koji su smatrali da je Žizel idealna žena za njega ugovorili su im sastanak, a oboje danas kažu da se dogodila ljubav na prvi pogled.


Znala sam odmah ― čim sam ga ugledala ― rekla je Žizel jednom prilikom za Vanity Fair. ― Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: "To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla" ― priznala je i dodala da su razgovarali tri sata i da joj je teško padalo što je trebalo da otputuje u Brazil za božićne praznike.


Par je otpočeo vezu, a mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom, a osam meseci kasnije Džon je stigao na svet. Kako je manekenka kasnije priznala, planirala je da raskine sa sportistom, ali ipak su ostali zajedno.

 

U februaru 2009. godine venčali su se samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to tako što joj je rekao da požuri kući jer je njen stan poplavljen, a kad je stigla ugledala je latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.

 

1 / 7 Foto: AP


Brejdi je sinu kojeg ima s Bridžet jednako posvećen, a Džon je blizak s mlađim bratom i sestrom, s kojima je gledao najnoviji uspeh njihovog oca. Naime, oni su minulog vikenda zajedno posmatrali finale Superboula, u kojem su Tampa Bej Bakanirsi, za koje nastupa Tom Brejdi, pobedili Kanzas Siti Čifse. Njih troje su u društvu Žizel gledali meč, a potom sišli na teren da čestitaju Brejdiju pobedu poljupcima i zagrljajima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Džonova majka Bridžet uputila javnu čestitku svom bivšem, kao što to čini svaki put kad on postigne veliki uspeh.

 

 

 

makonda-tracker