PREDIVAN PAR

Na svaku godišnjicu braka — ZAPROSI JE PONOVO: Kristina je supruga popularnog pevača, a njihova ljubav je kao IZ BAJKE

1

Znamo da je romantičan jer obožavamo njegove balade, ali ljubav pevača i njegove lepe supruge dokazuje da je on i u privatnom životu muškarac za primer!

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Popularni pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina u braku su duže od dve decenije. Sergej i Kristina Ćetković definitivno imaju jedan od najstabilnijih brakova na estradnoj sceni, a nakon 11 godina proširili su porodicu.

 

 

Oni su 2010. godine usvojili devojčicu Lolu, a dve godine kasnije i Milu.

Kako je Sergej poznat po tome da je pravi romantik, o čemu govore i njegove brojne balade, ne čudi što se tako ponaša i kada je njegova draga u pitanju!

 

Kad god bih sreo Kristinu, iz nekog čudnog, meni tada neobjašnjivog razloga, bio bih neobično srećan. Sada znam da je to i onda, kao i sada, ljubav. U životu ne postoje slučajnosti, samo moraš naučiti da gledaš srcem i pažljivo čitaš znakove pored puta —rekao je ranije Sergej Ćetković za “Stori”, govoreći o tome kako je njihova ljubav počela.

 

Iako se Kristina ljuti kada govorim o njoj, uvek nađem razlog da joj posvetim neki stih. Ona i deca su moje nadahnuće i motiv da pišem, pevam i zajedno sa njima uživam u poslu. One su, takođe, i moji najveći kritičari, pa pre nego iko od mojih saradnika posluša demo snimak nove pesme, on mora da prođe malu porodičnu komisiju, koja bez dlake na jeziku kaže šta misli. I to beskrajno cenim. Tako nastaju moje najbolje pesme — pričao je Sergej.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

O tome koliko je njihov brak poseban dovoljno govori činjenica da pevač svoju suprugu svake godine zaprosi na isti dan.

 

Volim da pravim neobična iznenađenja iako me ona danima moli da to ne radim. U sekundi smislim šta bi to moglo da bude — ispričao je uz osmeh Sergej za "Story".

 

Prošle godine u Italiji, na večeri u restoranu, još jednom sam je zaprosio. Orkestar je svirao za nas, a svi prisutni su aplaudirali .Rekla je: "Da!" — dodao je uz osmeh Ćetković.

 

 

makonda-tracker