šuška se

Dušan Vlahović ljubi jednu od najlepših Evropljanki? "Italijanska Megan Foks" se osvrnula na glasine da je sa Srbinom

0

Dok niže uspehe na terenu, sprski fudbaler Dušan Vlahović osvaja i srca devojaka, a italijanski mediji pišu da je on, na njihovu žalost, zauzet — navodno ljubi jednu od najlepših devojaka u ovoj zemlji. Nakon što su se pojavile glasine, i ona je rešila da se oglasi...

foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Mis Italije za 2019. godinu Karolina Stramare (23) navodno je nova devojka fudbalera Juventusa i Srbije Dušana Vlahovića.


Kako su pre nekoliko dana pisali italijanski mediji, srpski sportista je u vezi sa čuvenom lepoticom, nakon što je raskinuo vezu s italijanskom glumicom Marijasole Polio (18). Njegovo srce sada je navodno osvojila misica koju nazivaju "italijanskom Megan Foks" i koja je zaštitno lice italijanske Serije B.

 


Karolina je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde je juče odgovarala na pitanja fanova, a nije odolela da ne prokomentariše konstataciju jednog pratioca da su "Dušan i ona divan par".

 


Potpuno se držim podalje od svega što se pisalo i što se piše po društvenim mrežama. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći — rekla je misteriozno Karolina.

 


Neposredno pre nego što su se pojavile glasine da je Vlahović s Karolinom, u magazinu Chi objavljeno je da se on više ne viđa s Marijasole Polio, s kojom se upoznao dok je živeo u Firenci.

 

 

Međutim, odmah potom, Novela 2000 objavio je da je početkom godine Dušan proslavio rođendan s Karolinom Stramare, budući da su rođeni s danom razmaka.

 


 

makonda-tracker