optička iluzija

Influenserke bacaju u MODNI TRANS: Tajne neobičnih čizama zbog kojih ovih dana svi pričaju o Anastasiji Ražnatović

2

Pevačica Anastasija Ražnatović je tokom jednog televizijskog gostovanja privukla mnogo pažnje neobičnim čizmama, identičnim onima u kojima se istog dana pojavila njena majka Svetlana. U čemu je tajna ovog nesvakidašnjeg modela.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je Anastasija Ražnatović gostovala u emisiji AmiG Show, nema ko nije pričao o nesvakidašnjem modelu čizama, u kojima se pojavila i njena majka Svetlana Ražnatović Ceca na snimanju "Zvezda Granda". Obe su odlučile da ih ponesu uz crnu haljinu, a dok je Ceca odabrala klasičnu mini-haljinu dugih rukava, Anastasija se pojavila u sako-haljini.

 

U pitanju je model o kom se već nedeljama piše u modnim časopisima i koji je nastao u saradnji brendova Mugler i Jimmy Choo.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dizajn krasi prepoznatljivi Muglerov motiv optičke iluzije i ravnih linija koje se uvijaju oko nogu, kao i mešavina crne boje i providne tkanine, a za ove čizme potrebno je izdvojiti čak 1.500 evra. One značajno podsećaju na futurističke modele donjeg dela odeće koje je modna kuća Mugler predstavila u prošlogodišnjoj kolekciji i kojima je dominirala reciklirana likra.

 

 

U pitanju je zanimljiva verzija čizama koja koketira sa spojem elegancije, sportskog stila i donjeg veša, a svemu dodatnu notu daje luksuzna štikla zbog koje je Jimmy Choo jedno od najvećih imena u svetu ženske obuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by May_you_wish (@may_you_wish)

 

Pored vrlo upečatljivih čizama preko kolena koje je nosila Anastasija Ražnatović, dostupna je i mini-vezija koja seže nešto iznad članka i košta oko 1.000 evra.

 


Ove čizme su deo capsule kolekcije koja je dostupna od 9. februara i čini je 13 modela obuće različitih vrsta, od salonki do visokih čizama.

 

 

makonda-tracker