klasika na njen način

Srcoliki dekolte, romantičan dizajn: Anastasija Ražnatović ima savršenu party haljinu za doček Nove godine

10

Jedna od najbolje odevenih devojaka naše javne scene ne greši, a najnovija elegantna haljina koju je ponela je sjajan izbor i za formalne prilike i za noćni provod

foto: Instagram
foto: Instagram

Odabir haljine za najluđu noć možda nije najlakši modni zadatak, ali je među najslađima jer nam pruža mogućnost da se ne ustežemo previše — može i prekratko, i prešareno, i presvetlucavo... Gotovo da nema granica!


Međutim, ponekad najbolji utisak ostavlja klasika, a takvu haljinu je nedavno ponela pevačica Anastasija Ražnatović, koja je na Instagramu podelila nekoliko fotografija za koje je pozirala u jednoj od najlepših toaleta koje smo videli ove godine.

 

Mlada muzička zvezda odabrala je, naime, interesantan model pripijen uz telo, koji ističe vitku figuru i odličan je spoj svedenosti i glamura.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Reč je o haljini čiji je ključni deo srcoliki dekolte, a romantičan prizvuk pojačavaju dugački poluprovidni rukavi od tila ukrašeni sićušnim crnim tufnicama i s blagim puf efektom. Midi dužina odličan je način da se istakne visina i dodatno izduži figura, a uz prednji deo u obliku srca tu je i ogrlica sa priveskom istog oblika. Anastasija je ponela ovu haljinu s jednostavnom crnom torbicom, dok je kosu prelomila tek nekoliko puta u blage talase.


Uz takav izbor nakita i odeće, pevačica se udro odlučila za zlatne i ružičaste tonove u šminkanju, a "noseći" deo ovog makeup izdanja su usne raskošno obojene u roze i besprekorno izvučena linija ajlajnera.


Savršeno za ulazak u 2022. godinu!

 

 

makonda-tracker