bila je potpuno šokirana!

Prvo mu je rekla "NE", a onda... Popularna pevačica anđeoskog glasa otkrila kako je izgledala njena VERIDBA

0

Lepa pevačica i naša nekadašnja evrovizijska predstavnica otkrila je zanimljive detalje svoje veridbe i zbog čega je taj čin bio potpuno iznenađujuć za nju

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Danica Krstić važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a njen anđeoski glas i izvedbe tradicionalne muzike retko koga ostavljaju ravnodušnim. Danica je ujedno i bivša učesnica Evrovizije, kada je nastupala sa Sanjom Ilićem i grupom "Balkanika", a sa pesmom "nova deca" plasirali su se u finale i ostvarili značajne rezultate za Srbiju.

 

 

Za Danicu 2021. godina nosila je i uspone i padove, ali najlepši čin koji pamti iz prethodnog perioda jeste veridba.

 

 

Ona je otkrila kako je taj čin izgledao, ali i to da je njen prvi odgovor kada ju je partner zaprosio bio — "ne".

 

 Verio me dečko, to je jedina pozitivna stvar u 2021. Bilo je vrlo intimno i neočekivano, bili smo kod kuće i spremili smo se da gledamo neku seriju, i da spavamo, i vidim na telefonu da je 00:00 i da mi je rođendan i kažem mu: "Sačekaj samo da isključim telefon, sad će da mi pregori telefon, ljudi će da krenu da mi čestitaju rođendan, pa da možemo na miru da gledamo seriju" i on me u jednom trenutku pita: "Hoćeš li iznenađenje sad ili sutra kad bude bila žurka?" — ispričala je pevačica i dodala da je bila veoma iznenađena, pa je, u skladu s tim, bila i njena reakcija.

 

 

Ja sam se u tom trenutku pokrila jorganom preko glave, krijem se i vičem kako ne želim iznenađenje i plačem već od sreće i on koji vadi prsten i pita: "Da li želiš da provedeš ostatak života sa mnom?" i ja koja kažem "Ne" i ispod jorgana izbacim ruku i kažem: "Stavi prsten". On je želeo da me zaprosi ispred društva kad se budemo svi skupili da proslavimo moj rođendan, međutim, shvatio je da ja ponekad imam malo čudne reakcije, rekao mi je da nije mogao da izdrži i da mu je bilo sigurnije da to uradi kad smo nas dvoje sami nego pred ljudima, da se ja ne bih onesvešćivala, plakala ili da ga ne bih iznenadila nekim odgovorom, čak mu je i to bilo na pameti... Ja sam ga pitala "Kako si došao do tog zaključka da bih ja tebi možda rekla ne?" — otkrila je Danica kroz smeh za "Grand online".

 

1 / 3 Foto: Instagram/printscreen

 

 

makonda-tracker