kao u filmu

Romantično iznenađenje kad se najmanje nadala: Anju Alač dečko zaprosio usred predstave! (FOTO)

2

Mlada glumica i ćerka slavne Vesne Čipčić nedavno je donela na svet prvo dete, a njen životni saputnik je sada rešio da joj priredi potpuno neočekivano iznenađenje

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Aleksandra Anja Alač (33), koju smo nedavno gledali u seriji "Tate", verla se na najromantičniji mogući način — na pozorišnim daskama, usred predstave!
Popularnu glumicu je njen emotivni partner Andrej Josifovski, umetnik poznatiji pod pseudonimom Pijanista, zaprosio tokom tradicionalne predstave Ateljea 212 "Brod plovi za Beograd", u trenutku dok je Anja izvodila svoju tačku. On je kleknuo na kolena i zaprosio jednu od najlepših srpskih glumica, a ona je u neverici i sa širokim osmehom rekla — "da"!

 

1 / 4 Foto: Instagram


Svi prisutni, i publika i Anjine kolege, uputili su im gromoglasan aplauz i čestitke.


Podsetimo, prvi put se pročulo da su Andrej Josifovski i Anja Alač u vezi u februaru ove godine, a par je u septembru dobio prvo dete — sina Alekseja.


Nisam srećna, presrećna sam! Rodio mi se unuk Aleksej, moja Anja mi je podarila najveću sreću. Nismo se još čule, ali sve je dobro prošlo, organizovaćemo slavlje u kući, mora ovo da se proslavi, ovo nam je najlepša stvar koja nam se desila ― rekla je ponosna baka Vesna Čipčić nakon rođenja Anjinog sina.
 

 

makonda-tracker