NIJE JOJ LAKO

Suprug ju je zaprosio uz stihove Akija Rahimovskog: Voditeljka s bolom podelila uspomene koje se ne zaboravljaju (FOTO)

2

Nataša Pavlović nije krila da joj je omiljeni pevač svih vremena frontmen benda "Parni valjak", a nakon vest o njegovoj smrti, voditeljka je skrhana.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka Nataša Pavlović veoma je potresena nakon vesti da je poznati muzičar Aki Rahimovski preminuo nakon što mu je iznenada pozilio.

 

Putom svog instagram naloga podelila je sa pratiocima uspomene koje je doživela sa pevačem, a priča koja prati nezaboravne fotografije raznežile su mnoge.

 

Zagreb, Knezija, neboder u Braće Cvijića, išla sam kao i skoro svakog dana kod moje Edite, prijateljice iz razreda. Ulazim u lift, a u njemu Aki. Glavom i bradom, Aki. Od treme sam jedva izustila “Zdravo”. Kasnije mi je bilo krivo što nisam imala hrabrosti da mu kažem da mi je omiljeni pevač, da ga stalno slušamo i da za nas ne postoji bolji. Ali hej, tog mog ponosa kad sam po školi pricala s kim sam se vozila — napisala je u dahu Nataša i nastavila:

 

 

Beograd, Topolska, mnogo godina kasnije. Verila sam se to veče. Na žurci svi dragi prijatelji, stigli kao iznenađenje od mog budućeg, da proslavimo. Srećnija ne mogu biti. A onda čujem dobro poznat, posebne boje glas: ”Dobra večer, čestitam na zarukama”. Aki. Glavom i bradom, Aki. Energiju te noći ne umem preneti. Male su reči. Ali hej, tog mog ponosa što sam imala čast da tu noć pevamo pesme ljubavne… sa jedinim, neponovljivim Akijem. Skoro kao onda kada sam ga srela u liftu — završava voditeljka sa setom.

 

Pavlovićeva nikada neće zaboraviti veče kada se uz stihove neponovljivog muzičara obećala na večnu ljubav svom izabraniku. Akijeva emocija i sastav "Parni valjak" zauvek će biti u srcu istinskih ljubitelje pop muzike.

 

Aki Rahimovski
foto: Dragan Kadić

 

 

 

makonda-tracker