kao u mašti

SAMA JE KREIRALA VENČANICU, PLESALI SU UZ ČUVENU BALADU I SVAKI DETALJ JE ODISAO GLAMUROM: Sećate li se nestvarno romantičnog venčanja Jelene Karleuše i Duška Tošića?

4

"Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki", izjavila je nakon svadbe slavna pevačica.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Na Vidovdan 2008. godine, jedna od najvećih domaćih pevačkih zvezda izgovorila je sudbonosno "da" fudbaleru Dušku Tošiću, a luksuz i romantika koji su tada viđeni još uvek nisu prevaziđeni na nekom od venčanja slavnih.


Jelena Karleuša (41) i Duško Tošić (34) venčali su se pre više od jedanaest godina u jednom hotelu u Kovilovu, a kako je tada Svet pisao, estradna zvezda svakako ne bi dozvolila da dan njenog venčanja bude bilo šta manje od - spektakularan.


Obučena u ekstravagantnu haljinu od bele svile i bleštavih cirkončića, koju je sama kreirala (pošto je kum Darko Kostić nije dizajnirao uprkos prethodnom dogovoru), mlada se prošetala 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmenila zavete i burme vredne 5.000 evra. Jelenina majka Divna Karleuša nije uspela da obuzda suze slušajući svoju ćerku kako izgovara „da“. Prisutan je bio i mladin otac, penzionisani general srpske policije Dragan Karleuša, koji je ćerku doveo do oltara.

 

 

Darko k'o Darko... Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno — ispričala je kasnije Jelena.


Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu — istakla je dodala da su punih sedam dana ručno ušivana četiri kilograma kristala!


Na dva velika švedska stola gostima su bili servirani rakovi, flambirani jastozi, karpačo, pileća krilca u terijaki sosu, kruške punjene gorgonzolom, salata od spanaća i jagoda, rolovana jagnjetina, morski plodovi, hobotnica na žaru... Pikantne delikatese internacionalnih kuhinja zvanice su zalivale najfinijim šampanjcem i ništa manje ekskluzivnim belim i crnim vinima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Instagram

U ranim večernjim satima, gosti su počeli polako da pristižu i zauzimaju svoja mesta za besprekorno aranžiranim stolovima oko bazena kojim su plovili veliki beli baloni u obliku srca.

 

Pored članova porodice, i najbližih prijatelja, Jeleninom i Duškovom venčanju je prisustvovao i zavidan broj ličnosti iz javnog života — njene koleginice Dragana Mirković, Mina Kostić, Indira Radić i Stoja, za koje tad pisalo da su se najvatrenije borile za bidermajer, i Duškove kolege — Milan Smiljanić, Aleksandar Kolarov, Jurica Vranješ, Đorđe Ivelja i Bane Ivanović. Sa slavnim bračnim parom jedan od najlepših trenutaka u životu podelili su i Marina Tucaković, Ivica Dačić, Bata Spasojević, Dejan Milićević i mnogi drugi.

 

 

Kada su se jedno drugom zakleli na vernost, i to potvrdili svojim potpisima, Jelena i Duško su zaplesali uz baladu Sergeja Ćetkovića „Pogledi u tami“, koja je ujedno i označila kraj romantičnog dela večeri.

 

Početak spektakularne žurke proglasio je „Tropiko bend“, a odmah za njima i Mina Kostić, koja je po ko zna koji put opravdala titulu jedne od najboljih pevačica na ovakvim događajima.


Pevačica je tada imala samo reči hvale za svoju dragu koleginicu Minu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Dragana Udovičić

Devojka razvaljuje kako peva, repertoar joj je raznolik — od „Šuška se, šuška, da ja volim Duška“ do najlepših pop balada i komercijalnih hitova i slobodno mogu reći da je "tehnički" naša najbolja pevačica. Nadam se da ću se Mini jednog dana revanširati, i ja zapevati na njenoj svadbi — izjavila je Karleuša.


Ništa manje sjajan nije bio ni Nikola Rokvić, koji je po specijalnoj želji mlade zapevao pesmu svog oca Marinka „Jelena“.

 

Ipak, atmosfera je kulminirala kada se mikrofona dohvatio Darko Radovanović, koji je do te mere razgalio goste da je nekoliko najraspoloženijih, na čelu s mladoženjom, poskakalo u bazen.

 

 

I ne samo to, definitivno najveća euforija je nastala kada je Duško Jeleninom pesmom „Žene vole dijamante“ započeo nesvakidašnji vokalno-vizuelni performans na kojem bi mu pozavidele i afirmisane zvezde.


Što se tiče poklona, jedan od najinteresantnijih svakako je stigao od Dragane Mirković.


Od moje drage koleginice dobila sam nešto veoma neobično i originalno - ogroman „JK“ logo od kristala — otkrila je Jelena.
 

 

makonda-tracker