Iskrena je

"Osećam se srećno sama sa sobom": Ana Kokić ispričala što nema partnera i objasnila najbitniju stvar kod zaljubljivanja

3

Pevačica je otvoreno govorila kako je zadovoljna svojim životom i da joj za sreću nije potreban muškarac, te da je zadovoljna kako živi sada.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Kokić kada god je predstavnici sedme sile upitaju kakav je njen partnerski aspekt života, ona uvek ima jedinstven odgovor, a to da je sama i da tako planira da ostane dok se neko vredan njene pažnje ne pojavi. 

 

— Nisam se zaljubila, niti imam nameru da se zaljubljujem. Skoro su mi i nešto najbliži prijatelji rekli: “Dobro, hoće li se nešto desiti?” Ali, ja stvarno nemam potrebu. Osećam se ovako srećno sama sa sobom. I mnogo mi je drago da sam uspela da dođem do tog stadijuma - da sam srećna sama sa sobom. Ja sam super žena. Sve mogu sama — kaže Ana Kokić i dodaje:

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim. Opet kažem, ne bežim od toga. Ako se pojavi neko ko će ne način mog života, nego ovu energiju i ovo kako se ja osećam samo da duplira, samo da mi bude još lepše, onda okej — prenosi Blic. 

 

Podsetimo da je ona bila u braku sa vaterpolistom Nikom Rađenom do 2019. godine, nakon čega su se rastali. 

 

Njen bivši suprug je za razliku od Kokićeve uplovio u emotivni odnos sa pevačicom Milicom Ristić. Njih dvoje su se zajedno pojavili na raviji Bate Spasojevića, a to je bilo njihovo prvo gradsko pojavljivanje otkada se pročulo da su zajedno.

 

Oni, inače, ne vole da pričaju za medije o svojoj ljubavi, a Milica je jednom prilikom naglasila da je njihova veza počela tek nakon što se Rađen rastao od njene koleginice Ane Kokić.


Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. Volimo se i lepo nam je — istakla je ona pre nekoliko meseci.


Za vezu Nikole Rađena i Milice Ristić prvi put se pročulo u januaru prošle godine, a kako se pisalo, oni su se upoznali jednoj Miličinoj svirci, dok je nastupala sa Stefanom Živojinovićem, sinom Lepe Brene.

 

 

 

makonda-tracker