saveti

Tamne oči, zemljane nijanse ili tanak ajlajner: 3 stila šminkanja Ane Kokić koji savršeno stoje svakoj plavuši

2

Ona se izdvojila svojim darom za muziku i ples, a u skladu sa poslom koji se bavi često je našminkamna i tako jeste primer ženama sa svetlom kosom jer će dobiti inspiraciju za tehniku šminkanja koja će im najbolje stajati. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Kokić važi za jednu od najtalentovanijih pevačica sa naših prostora. Ona je učestvovala u emisiji humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" 2013. godine i tada pobedila jer je pažnju na sebe skrenula svojim upravo svojim darom za muziku i ples. 

 

 

U skladu sa poslom koji se bavi - nastupima i gostovanjima po emisijama ona je često našminkana i tako svom licu i stajlingu prilagođava boje senke i tehnike šminkanja.

 

Mi smo izdvojili 3 stila šminkanja Ane Kokić koji savršeno pristaju svakoj plavuši: 

 

1. Tamne oči sa svetlim ustima su uvek dobar izbor za večernji izlazak ili za neku vrstu scene. Ova šminka nije savršen izbor za dnevne varijante, ali ukoliko želite da zasenite nekoga na nekoj proslavi ili žurki onda nemojte imati dilemu kako treba da se našminkate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

2. Zemljane nijanse sa malo debljim ajlajnerom odličan je izbor majkap look-a koji se uklapa uz sve prilike, a vašem licu daje sjaj i svežinu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

3. Minimalno senke u boji kože na gornji i donji kapak kada stavite i na sve to dodate tanki ajlajner vi ne možete da pogrešite, nego samo da dobijete pregršt komplimenata i pohvala na račun vašeg blistavog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker